Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Vremea Zalau 7 Zile

Vremea Zalau 7 Zile. Prognoza meteo pe 10 zile zalau, jud. Vint usor 1.7 m/s umeditate 57% precipitatii: Vremea in zalau, resedinta judetului sălaj, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in zalau actualizata vineri, 15 ianuarie, 2021. Afla temperatura minima noaptea, maxima ziua, indicele uv si probabilitatea de ploaie. Vremea în chișinău pe 10 zile vremea în moldova.

Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in zalau. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru zalău, sălaj cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Vremea în chișinău pe 10 zile vremea în moldova. Vremea in urmatoarele 2 zile pentru zalau. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for zalău, sălaj, românia.

Vremea Zărnești Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro
Vremea Zărnești Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/zarnesti/7-zile/afisare/?gid=662284&language=romanian&country=romania
Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Informatiile despre vremea in zalau au fost ultima oara actualizate la 18:19. Vremea in urmatoarele 2 zile pentru zalau. Vezi evolutia vremii in pentru urmatoarele 7 zile. Legenda simbolurilor prognoza vremii se actualizează în fiecare zi la ora 14.00.

Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru zalău, sălaj cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Astăzi e vineri, 19 februarie 2021. Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for zalău, sălaj, românia.

Vremea in zalau salaj prognoza meteo detaliata. Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in zalau. Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Soarele răsare la 07:26 și apune la 17:58. Vremea zalău detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei.

Vremea Oradea Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro
Vremea Oradea Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/oradea/7-zile/afisare/?gid=671768&language=romanian&country=romania
Vezi evolutia vremii in pentru urmatoarele 7 zile. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for zalău, sălaj, românia. Municipiul zalau (in maghiara zilah, in germana zillenmarkt), care se gaseste in centrul judetului pe valea cu acelasi nume, este resedinta administrativa a salajului. Vremea in pe o saptamana. Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită.

Vremea zalău detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei.

Vint usor 1.7 m/s umeditate 57% precipitatii: Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru zalău, sălaj cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru zalau: Vremea zalau, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Soarele răsare la 07:26 și apune la 17:58.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica la nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici: Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for zalău, sălaj, românia. Daca se poate vedea o puzderie de stele, probabil că timpul va rămâne frumos, dacă se văd doar stelele mai strălucitoare, sunt posibile schimbări în vreme rea. Prognoza meteo pe 10 zile zalau, jud.

Vremea In Sighetu Marmatiei MaramureÈ™ Pe 15 Zile Vremeaonline
Vremea In Sighetu Marmatiei MaramureÈ™ Pe 15 Zile Vremeaonline Source from : https://www.vremea-on-line.ro/maramures/sighetu-marmatiei.html
Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica la nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici: Vremea zalau, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Vremea in urmatoarele 2 zile pentru zalau. Vezi evolutia vremii in pentru urmatoarele 7 zile. Vremea azi in zalau, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in zalau.

0.5 mm punctul de roua:

Temperatura percepută umiditate probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei viteza vântului faza lunii presiune. Vezi evolutia vremii in pentru urmatoarele 7 zile. Vremea azi in zalău, starea vremii maine in zalău, prognoza meteo pe 7 zile pentru zalău. Zalau (zalău, sălaj, romania) starea vremii, temperatura, vantul, precipitatii, umiditatea aerului si nebulozitatea cerului. Prognoza meteo pe 10 zile zalau, jud.

Post a Comment for "Vremea Zalau 7 Zile"