Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Dulceata De Pere Jamila

Dulceata De Pere Jamila

Ca să nu se strice, vă propun o rețetă simplă de dulceață delicioasă și cu o aromă îmbătătoare. Se adauga batonul de vanilie taiat in doua pe lung si se asaza pe foc cu zaharul.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Spalam perele,le taiem în patru,apoi îndepartam casuta de sîmburi. Dulceata este o minunatie culinara, indiferent in ce sezon o servesti. Se face un sirop de zahăr din tot zahărul, plus şase pahare de apă şi se fierbe până se leagă.

Pin On Dulceata
vizitati articolul complet aici : https://tr.pinterest.com/pin/515028907382658782/
Se spală perele, se curăță de semințe și se taie cubulețe. Zeama de la o lamîie. Reteta dulceata de pere din:

Perele pentru dulceață sunt pere mai tari, nu foarte dulci, dar aromate.

Gutuile se spala bine de puf si se taie pulpa de pe cotoare. 600 ml apă și zahărul îl fierbem până începe să facă bule (mărgele). Se taie in cubulete potrivite si se pun in oala in care vor fierbe.

Pentru a pregati aceasta reteta de dulceata aveti nevoie de kg de miez de pepene galben. Se face un sirop de zahăr din tot zahărul, plus şase pahare de apă şi se fierbe până se leagă. Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu.

Dulceata De Pere Rețetă Petitchef
vizitati articolul complet aici : https://www.petitchef.ro/retete/desert/dulceata-de-pere-fid-488281
Ti se topesc in gura. Hotarat sa incerc si dulceata de pere cu nuci caci de. Gutuile se spala bine de puf si se taie pulpa de pe cotoare.

Unul face pere numa bune de pastrat peste iarna, altul face niste pere zemoase cu coaja galbena.

Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu. Daca le aveti ceva mai viermanoase, le taiati asa ca sa alegeti tot ce e mai curat din ele. Perele spalate se curata de coaja in cazul meu si se taie in doua pentru a se scoate samburi.

La gem de afine se zdrobesc fructele insa la aceasta dulceata. 2 kg pere tăiate cubulețe, 1 kg zahăr, 1 buc lămâie. Cele moi se fac terci (sunt bune pentru gem sau nectar), cele mai tari iși păstrează textura și consistența.

Dulceata De Pere Rețetă Petitchef
vizitati articolul complet aici : https://www.petitchef.ro/retete/desert/dulceata-de-pere-fid-488281
Se spală perele, se curăță de semințe și se taie cubulețe. Dulceata de cirese amare a fost urmatoarea pe lista mea de dulceturi de anul acesta. Vezi comentarii si poze despre dulceata pere si dulceata pere, pe aflacum.ro!

1 kg pere 500 gr de smochine 20 gr de perele se spala foarte bine, se curate de coaja si cotor si se taie in cuburi.

Parfumul si gustul bogat al perelor bine coapte te insoteste si in iarna, daca le pui la borcan. Perele wiliams sint foarte dulci si aromate,la transportare insa isi pierd din frumusete.pentru ca sa nu se strice din aceasta cauza,va propun o reteta simpla de dulceata.delicioasa si cu o aroma imbatatoare. Dulceata este o minunatie culinara, indiferent in ce sezon o servesti.

Post a Comment for "Dulceata De Pere Jamila"