Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

La Multi Ani Germana

La Multi Ani Germana

Dumitras anatol — la multi ani cu sanatate. La multi ani, doiniţa !

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

{ales gute țum gheburstag} = la multi ani. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! În această zi vreau să îți doresc, să rămâi mereu la fel de frumoasă și elegantă.

La Multi Ani Gifs Tenor
vizitati articolul complet aici : https://tenor.com/search/la-multi-ani-gifs
Va doresc sa aveti de toate dragoste si sanatate sa aveti un car cu ani hai noroc si la multi ani. See more of la multi ani on facebook. Îți doresc ca ochii tăi luminoși și calzi niciodată să nu înceteze în a iradia iubire.

Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi.

Dumitras anatol — la multi ani cu sanatate. Reverso context oferă traducere în context din română în germană pentru la multi ani, cu exemple: Să ai în suflet mereu note de bucurie, o lume de speranță și lumină să se formeze în inima ta.

Sa ai o viata plina de fericire si impliniri! Ghita munteanu — la multi ani iubita mea. Nu vreau trasaturile, ci sa dovedesc (beweisen) ca este märchen.

Fraze Uzuale Urări Invață Germană Fără Profesor
vizitati articolul complet aici : https://invatagermanafaraprofesor.com/2018/08/04/fraze-uzuale-urari/
Este cea mai folosita varianta de a spune la multi ani dar mai sunt multe alte urari in germana la fel de folosite. Să ai în suflet mereu note de bucurie, o lume de speranță și lumină să se formeze în inima ta. Reverso context oferă traducere în context din română în germană pentru la multi ani, cu exemple:

Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

Este cea mai folosita varianta de a spune la multi ani dar mai sunt multe alte urari in germana la fel de folosite. La multi ani felicitare muzicala ♥️ va multumesc pentru vizionare si nu uiati sa va abonati al canalul meu youtube aici. La mulți ani dragă cumătră!

Toate cele bune pentru ziua ta de nastere! La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! La mulţi ani, doiniţa gherman !

Felicitare Video Personalizata Cu Tematica La Multi Ani In Germana Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=JMs_pC5xFA0
Sinonime arabă germană engleză spaniolă franceză ebraică italiană japoneză olandeză poloneză portugheză română rusă turcă chineză. În această zi vreau să îți doresc, să rămâi mereu la fel de frumoasă și elegantă. La mulţi ani, doiniţa gherman !

Îţi doresc fericire nesfârșită, sănătate eternă, multă distracție, dragoste adevărată şi noroc!

La multi, multi ani sanatosi si frumosi! → varianta cea mai comuna de a spune la multi ani in tarile vorbitoare de limba germana insa traducerea reala ar fi: Herzlichen glückwunsch zum geburtstag, schlumpfine!

Post a Comment for "La Multi Ani Germana"